Това, което ми направи впечатление в Русе е, че има кандидати с

...
Това, което ми направи впечатление в Русе е, че има кандидати с
Коментари Харесай

Ива Митева: Русе е градът с най-бързо намаляващо население след Добрич и Видин

Това, което ми направи усещане в Русе е, че има претенденти с по шест, седем мандата

Водачът на листата на Политическа партия " ИТН " за София и Русе Ива Митева разяснява във Варна, че задачата на партията е хората да живеят по-добре.

" Това, което желаят хората е по-лек живот, по-ниски налози, успокоение, сигурност, правдивост. Ние като хора, които желаеме доверието на хората, би трябвало да се опитаме да им го дадем. Аз съм лидер на листата в София и Русе и това, което ми направи усещане в Русе е, че има претенденти с по шест, седем мандата. А Русе е градът с най-бързо намаляващо население след Добрич и Видин, това в действителност е ужасно, в случай че аз бях изкарала цялостен мандат и съм поела заричане към хората щях да се срамя да се изправя още веднъж против тях, без да съм направила безусловно нищо ", сподели Ива Митева.

" Това, което наблюдавахме в този парламент е липса на хора със познания и опит. Притеснявам се, че в идващия парламент това ще бъде увеличено. Аз съм срещу професионалните политици в Народното събрание и считам, че по-скоро там би трябвало да има експерти. За страдание тук дискредитирахме младите, в 47-ия парламент, сякаш казахме - младите не стават. Да, дипломата е доста значима ", безапелационна е Ива Митева и добави, само че когато нямаш професионалния опит зад тила си, тя не значи нищо.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР